OnlyFans: Ο μυστηριώδης δισεκατομμυριούχος πίσω από την «ροζ» αυτοκρατορία Ημερομηνία:
Σήμερα 1/7/2025, 01:28 - Εμφανίσεις: 13
Ο Λίο Ραντβίνσκι έχει μια απλή προσωπική ιστοσελίδα που τον περιγράφει ως δημιουργό εταιρειών, άγγελο επενδυτή και επίδοξο πιλότο ελικοπτέρου.
Η προσωπική ιστοσελίδα του ιδρύματός του υπογραμμίζει τη δέσμευσή του στο λογισμικό ανοιχτού κώδικα και στην φιλανθρωπική προσφορά σε σκοπούς όπως το Κέντρο Καρκίνου Memorial Sloan Kettering.
Αλλά δεν υπάρχει οποιαδήποτε αναφορά στην κύρια πηγή πλούτου του Ραντβίνσκι: την συνδρομητική ιστοσελίδα OnlyFans.
Απόφοιτος οικονομικών του Πανεπιστημίου Northwestern, έχει μετατρέψει την διαδικτυακή πορνογραφία από μια επιχείρηση που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε «ακατάλληλα για ανηλίκους» βίντεο που υποστηρίζονται από διαφημίσεις σε μια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρει σαγηνευτική – και επικερδή – ψευδαίσθηση συντροφικότητας.
Το OnlyFans πλέον διαθέτει περισσότερους από 300 εκατομμύρια χρήστες, που πληρώνουν τέλη στη σελίδα ενός δημιουργού, βίντεο pay-per-view και εξατομικευμένες αλληλεπιδράσεις.
Οι δημιουργοί του περιλαμβάνουν εργαζόμενους του σεξ, αλλά και ερασιτέχνες, ποπ σταρ και άλλες προκλητικές διασημότητες που συχνά προσφέρουν περιεχόμενο σε συνδρομητές έναντι αμοιβής.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); «Το OnlyFans άλλαξε εντελώς τη βιομηχανία, επειδή άνοιξε στον μέσο άνθρωπο την ευκαιρία να γίνει ερμηνευτής», δήλωσε στην Wall Street Journal η Αλάνα Έβανς, η οποία δραστηριοποιείται στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων από το 1998 και ηγείται του συνδικάτου Adult Performance Artists Guild.
Πάντως, παρά το γεγονός ότι είναι παγκόσμιος βασιλιάς της πορνογραφίας, ο Ραντβίνσκι έχει κατακτήσει την τέχνη του να παραμένει αθέατος.
Δεν δίνει συνεντεύξεις και μένει μακριά από εκδηλώσεις του κλάδου.
Μια μόνο φωτογραφία του κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια.
Άτομα που έχουν συνεργαστεί με τον Radvinsky λένε ότι δεσμεύονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Πιθανή πώληση Η μητρική εταιρεία του Ραντβίνσκι, η οποία κατέχει την O...